22 Mar

Kies voor een betrouwbare partner in Engeland transport

Als je voor jouw bedrijf of webshop dingen naar het buitenland vervoert, is het belangrijk dat dit op de juiste manier gebeurt. Voor elk land heb je weer andere papieren nodig en gelden er andere regels en wetten. Vooral Engeland transport is de afgelopen jaren veel veranderd door de Brexit. Dit transportbedrijf heeft zich echter vanaf het begin al goed ingelezen in de veranderingen en wat dit betekent voor het transporteren van goederen naar Engeland. Hierdoor kun je dus bij hen terecht voor het vervoer van jouw goederen naar Engeland, ook na de Brexit.

Elke dag vertrekken er vrachtwagens

Er vertrekken elke dag verschillende vrachtwagens vanuit Nederland om goederen naar Engeland te vervoeren. Afhankelijk van waar in Engeland de goederen precies naartoe moeten worden gebracht, kan jouw levering al binnen 24 uur op locatie aankomen. Dat is enorm handig als je last minute een order hebt gekregen of als de voorraad daar op is.

Soorten transport Engeland

Er zijn vier typen transport Engeland waar dit bedrijf gebruik van maakt. Dit zijn palletvervoer, volumevervoer, lengtevervoer en stedelijke distributie. Mocht je niet precies weten wat deze soorten transport inhouden of welke soort het beste aansluit op jouw goederen? Schroom dan niet om contact op te nemen met de specialist, want ze helpen je maar al te graag zodat jouw goederen veilig en snel aankomen op locatie. Daarbij kun je een gunstige prijs verwachten. Tevens zul je een track & trace ontvangen, zodat je op elk moment kunt zien waar jouw goederen zich bevinden.

+